Scooteren door het Heuvelland - Geweldig dagje uit!

Uitgebreide omschrijving

  Geniet van een heerlijke dag in het mooie heuvelland met onze Gerardushoeve scooter.

  Optie 1Bourgondisch genieten
  • Hele dag gebruik van een scooter
  • Overzichtskaart van de omgeving
  • Goed gevulde picknick mand voor onderweg
  • Bij terugkomst genieten van het 3-gangen Natuur Puur menu op ons Panorama terras
€ 67,50 per persoon, 2 personen per scooter
€ 90.00 per persoon, 1 persoon per scooter

Optie 2 On Tour
  • Hele dag gebruik van een scooter
  • Overzichtskaart van de omgeving
  • Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
  • Luxe picknick mand voor onderweg
€ 45,50 per persoon, 2 personen per scooter
€ 70.00 per persoon, 1 persoon per scooter

Optie 3 Genieten van het heuvelland
  • Hele dag gebruik van een scooter
  • Overzichtskaart van de omgeving
  • Ontvangst met koffie & Limburgse vlaai
  • Bij terugkomst genieten van een High Wine proeverij met een Limburgse borrelplank
€ 48,50 per persoon, 2 personen per scooter
€ 74.00 per persoon, 1 persoon per scooter

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie

HotelhetUitzicht.nl

Algemeen

Gelegen in een oase van rust en tegen het decor van glooiende heuvel. Dit Hotel met fantastisch uitzicht onderscheidt zich door zijn unieke ligging midden op het plateau van Heijenrath, geheel buiten de bebouwde kom, in een stiltegebied op een hoogte van 215 meter boven NAP. Het plateau is een groot natuurreservaat tussen de dorpjes Epen, Slenaken en Gs en groene weilanden, verblijft u in één van onze ruime hotelkamers of appartementen, voorzien van alle modern comfort. Het uitgebreide Bourgondische ontbijtbuffet maakt uw verblijf compleet.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een gezellige bar, waar de traditionele Limburgse bieren nog op fust geschonken worden, een binnenhof met een mooi terras, waar het van het voor- tot het najaar goed toeven is. In onze wintertuin geniet u elk seizoen van een ander uniek uitzicht over het Gulpdal. In delou Het hotel is in de Euregio gelegen, centraal tussen Aken, Maastricht en Luik, van winkelen tot wandelen, van museum tot theater, van uitgaan tot uitslapen, er is voor elk wat wils. Vanuit het hotel starten diverse wandel- en fietsroutes die u leiden door het prachtige landschap en de unieke dalen van het Heuvelland. Het is een waar eldorado voor wandelaars, zeker omdat een terrasje of een gezellig café nooit ver weg is.

Kamers

Een verblijf in dit hotel met uitzicht is een verblijf in een oase van rust en ruimte. Het hotel biedt een grote variëteit aan kamers en dus vindt u gegarandeerd een kamer die bij u past. Of u nu kiest voor traditionele gezelligheid of een trendy kamer: stuk voor stuk zijn ze comfortabel en bieden ze voldoende ruimte en beschikken ze over een eigen balkon of terras (met uitzondering van de trendkamers).

Alle kamers zijn bovendien voorzien van een apart woon- en slaapgedeelte, badkamer met douche en toilet, föhn, tv en radio. Een koelkastje, glaswerk en waterkoker maken uw kamer compleet.

Wij zijn een rookvrij bedrijf, uiteraard zijn alle kamers dat ook.

Ligging

Dit hotel met uitzicht onderscheidt zich door zijn unieke ligging midden op het plateau van Heijenrath, geheel buiten de bebouwde kom, in een stiltegebied op een hoogte van 215 meter boven NAP. Het plateau is een groot natuurreservaat tussen de dorpjes Epen, Slenaken en Gulpen. Vanuit uw kamer geniet u van een wijds uitzicht over het Gulpdal.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Familieuitjestrends.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Familieuitjestrends.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Familieuitjestrends.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Familieuitjestrends.nl kan bij uw reservering een annuleringsverzekering afsluiten tegen een speciale prijs. U heeft al een verzekering afgesloten vanaf € 1,55 p.p. zodat u zonder zorgen ook in Nederland op reis kunt. Als u definitief reserveert ontvangt u van Hotelidee een bevestiging met daarin tevens verdere informatie over hoe u de annuleringsverzekering af kunt sluiten. Uiteraard kan de reserveringsmedewerker u hier ook over informeren en eventuele vragen beantwoorden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Ja zeker! Bij Familieuitjestrends.nl krijgt u punten voor uw reservering die u in kunt leveren voor leuke cadeautjes. Van boeken en cd's tot een picknickmand of WII spel. U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Zo kunt u sparen voor fantastische cadeaus.